miercuri, 13 iulie 2011

Pelerin la Madrid fără a pleca de acasă

Programul lunii august conţine pentru tine cursuri sau ore de muncă şi nu vei putea fi liber pentru a putea pleca undeva? Mulţi pelerini care ar dori să ajungă la Madrid pentru Ziua Mondială a Tineretului au această problemă. Conferinţa Episcopilor Catolici din Statele Unite (USCCB) a încercat să rezolve această problemă prin intermediul sitului lor, VirtualWorldYouthDay.org.

În cele aproximativ 45 de zile rămase până la ZMT, pelerinii care nu vor putea participa efectiv la ZMT pot crea un avatar pe care îl vor trimite într-un pelerinaj virtual la Madrid. Aceste avatare vor fi plasate pe o hartă satelitară care va fi un punct central al site-ului. Vizitatorii site-ului pot face click pe oricare alt avatar, astfel aflând mai multe detalii despre ceilalţi pelerini. Pelerinajul virtual va atinge o cotă maximă în momentul în care ZMT va începe. Sitel va furniza imagini live de pe canalul TV oficial al ZMT, oferind posibilitatea celor de acasă să urmărească în direct principalele evenimente.

Situl va conţine, de asemenea, o pagină pentru discuţii şi un blog actualizat zilnic. Diverse grupuri de pelerini din SUA şi câteva departamente ale USCCB vor fi cei care vor furniza toate detaliile de la faţa locului. Un blog va fi actualizat zilnic din Madrid cu informaţii despre ce se întâmplă în fiecare, şi modul în care pelerinii de la faţa locului ţin piept căldurii. Pentru a-ţi crea avatarul, vizitează VirtualWorldYouthDay.org sau pagina de Facebook VirtualWorldYouthDay. (Via ZMTRomania.ro)

Sursa: vedeţi aici http://www.catholica.ro/2011/07/12/pelerin-la-madrid-fara-a-pleca-de-acasa/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu