joi, 29 septembrie 2011

Evanghelia după J. Bieber: spune, dar nu obliga

Starul pop Justin Bieber nu este doar un adolescent care se bucură de un succes fenomenal în lumea muzicii, ci şi un credincios care nu se teme să vorbească despre credinţa sa în Dumnezeu. Potrivit CNN, o carte recent publicată evidenţiază latura spirituală a tânărului Justin.

Belieber! Fame, Faith, and the Heart of Justin Bieber

Cathleen Falsani a publicat cartea Belieber! Fame, Faith, and the Heart of Justin Bieber în care explorează viaţa spirituală a adolescentului Bieber. Falsani mărturiseşte că interesul pentru subiect i-a fost stârnit de un interviu publicat de revista Rolling Stone, în care Justin Bieber vorbea despre Dumnezeu.

„Simt că am obligaţia de a planta mici seminţe în fanii mei. Nu intenţionez să le spun «Ai nevoie de Iisus!», însă le voi spune la finalul spectacolului meu «Dumnezeu vă iubeşte»", a declarat Bieber.

Justin Bieber şi-a exprimat poziţia împotriva avortului, fundamentată în credinţa sa creştină, însă a precizat că nu intenţionează să oblige pe nimeni să adopte aceeaşi atitudine vizavi de chestiunea avortului.

Cartea lui Falsani citează de pe platformele de socializare online pentru a arăta că Bieber are într-adevăr influenţă asupra adolescenţilor care sunt receptivi faţă de mesajul său creştin.

Sursa: http://www.semneletimpului.ro/stirescurta/Evanghelia-dupa-J--Bieber:-spune--dar-nu-obliga-4279.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu