miercuri, 25 septembrie 2013

Când scrii despre fericire, trebuie să fii fericit!








            Dragii mei, deși nu aș vrea să vă dezvălui noul proiect la care lucrez deja de câteva luni (fiindcă doream să fie o surpriză!), acum mă simt puțin obligat din cauza unui eveniment ce va avea loc în curând.
            Este de proporții (!) și mi-a atras imediat atenția, adică pe cine nu ar înteresa un astfel de subiect?!
            Ești curios să știi despre ce este vorba?
            Ei bine, trebuie să-ți spun că este vorba de Conferința despre Fericire. AI AUZIT BINE!
            Și este prima Conferință despre Fericire din Estul Europei și are loc la noi în țară!
            Așa cum spuneam mai sus, lucrez la o carte care va încerca să pătrundă în misterele acestei teme. Dar cum nimic bun nu iasă decât dacă te sacrifici mult și te investești, până acum am meditat adânc la această temă (cam de pe când am rațiune!), am înghițit multe cărți și am călătorit destul în lumea virtuală pentru a descoperi păreri și gânduri de ale internauților, dar acum s-ar pune cireașa de pe tort dacă aș putea participa și la acest eveniment.
            Multe vise are omul, dar câte i se împlinesc?
            Eu îmi doresc ca acesta să se împlinească, ar fi o experiență deosebită care ar contribui major la finisarea și finalizarea materialului propus.
            Și uite și reclama care m-a atras!!!
            Asociatia Inițiativa pentru fericire, prin intermediul Conferinței despre Fericire, dorește să vă aducă în vedere care sunt adevăratele realități ale fericirii și ce puteți face pentru a deveni în fiecare zi tot mai încântați de voi înșivă și de viață.
            Conferința despre Fericire este una practică, în care atelierele de lucru se întind în peste 70% din timp. La conferință vor vorbi experți din Anglia, USA, Japonia și Chile (Mai multe detalii despre program, vorbitori, găsiți aici). Conferință la care puteți participa și voi!
            Ar fi chiar indicat să vă procurați bilete și asta într-un timp cât se poate de scurt, se zvonește că au mai rămas foarte puține!!!
            Cum să nu fii atras de așa ceva???
            Conferința va avea loc în zilele de 5 și 6 Octombrie 2013 în Micul Paris, București, dar mai multe info ia de aici: conferinta.ipf.ro

            Vreau, se poate, voi reuși!

            Vreau să particip la acest eveniment și dacă aș putea, v-aș lua pe toți cu mine pentru a învăța împreună cum să fim fericiți, însă nu se poate, așa că rugați-vă pentru mine să pot participa ca astfel să pot îmbogăți cartea cu cele mai recente descoperiri!

            Apropos. Acum ca să fim toți fericiți și să ieșim câștigători din asta, să știi că poți ajuta și tu la realizarea acestei cărți aducând aportul tău răspunzând la următoarea întrebare: „Pe tine ce te face fericit/ă și de ce?”
            Cele mai interesante răspunsuri pe care le postați aici vor fi răsplătite cu un exemplar din viitorul material.
            Succes!

Don't Worry, Be Happy

10 comentarii:

  1. Faptul ca sunt copil de Dumnezeu, ma face cea mai fericita. Prezenta Lui in viata mea sub diferite forme,culori ,arome si prin anumite persoane... imi dau pace,speranta si incurajarea ca El a fost,este si va fi mereu cu mine.Dumnezeu este izvorul de fericire si daca eu stau langa EL, iubindu-L cu toata inima mea  sunt convinsa ca voi fi fericita.(Alexandra din Iasi)

    RăspundețiȘtergere
  2. ...Realizez cat de mult punem pret pe lucrurile trecatoare si, totusi, cel mai important si mai fericit moment este cel in care ne iubim familia si semenii!...Doamne ajuta! Un gand bun din Nt, de la Ramona...:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multi cauta fericirea, putini o găsesc...

    RăspundețiȘtergere
  4. Numai pe morti nu-i vezi zâmbind, asa ca zâmbeşte pana atunci... :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. De ce nu ești fericită, stimată anonimă?

    RăspundețiȘtergere
  6. daca as avea un cont mare in banca. iti spun sigur ca pentru o buna perioada de vreme... as fi tare mega extra foarte super fericit :)) punct.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sper sa ti se implineasca dorinta...
    Insa nu totdeauna bogatia este sinonima cu fericirea (din pacate!)

    RăspundețiȘtergere