sâmbătă, 23 noiembrie 2013

O viață fără griji!

Timpul este tot ceea ce contează! Trăim pe pământ și asta doar pentru o anumită perioadă. Suntem conștienți de acest fapt de la o anumită vârstă și nu mai putem trăi „aiurea”, așa că fiecare secundă contează, așa că meditează la carpe diem.
Printre multele griji ale zilei, trebuie să o punem pe listă și pe aceea a rufelor murdare. Trebuie selectate, trebuie puse în cuva mașinii și apoi lungul proces de programare al mașinii. Așa pierdem timp și concentrare pe lucrurile cu adevărat importante. În acest sens avem totuși o rezolvare, ajutor care vine de la Indesit (facebook). Ei ne recomandă noua lor mașină de spălat care poate fi pornită și pusă în funcțiune în numai 2 secunde!!! Da! Setezi în două secunde, apeși un buton și mașina pornește spălarea zilnică a rufelor din bumbac şi sintetice.
Mașina se poate găsi în vânzare pe site-ul celor de la EMAG.ro și nu costă decât 1.24999 Lei, un preț bun dacă e să vedem specificațiile mașinii și mai ales dacă vrem să ne ușurăm viața!

http://profitshare.ro/l/419965

Ca să ne convingem, iată ce spune Rodica Stere, director de marketing la Indesit Company România: „Pentru consumatorul român, fiecare zi este o nouă provocare. Programul său din ce în ce mai aglomerat presupune adevărate abilități de time management pentru a duce toate activitățile la bun sfârșit. Răspunzând nevoilor unui stil de viață alert, Indesit a creat mașina de spălat Innex, care economisește timpul prin apăsarea unui singur buton de pornire. Spălatul rufelor devine astfel o operațiune ce poate fi delegată primei mașini de spălat ce poate fi folosită cu ușurință de oricine, printr-o singură mișcare”.
Care este time management meu?
În primul rând îmi trebuie ordine pentru a putea realiza tot ceea ce doresc în timp real, o oerdine în obiceiuri, în gândire și mai ales a obicetelor, să știu de unde să le iau chiar și cu ochii închiși.
O agendă ca totul să fie programat. Mai nou mă folosesc de o tabletă care îmi ușurează mult activitatea.
Mă ajută să aud în fundal puțină muzică clasică. :)
Pe tine ce te ajută în time management-ul personal?

Intră chiar acum pe site-ul www.indesit.ro și pe pagina lor de Facebook www.facebook.com/IndesitRomania
 
www.indesit.ro

2, 1, 0... pa probleme de timp!
2 - secunde să programezi
1 - o singură apăsare
0 - zero probleme!
A good day, a good live!