sâmbătă, 17 mai 2014

Astăzi la MEDIAȘ!!!

Cel mai nou volum pe care l-am coordonat este gata de lansare, ne spune coordonatorul acestui proiwct, Mircea Hodârnău. Cartea se numeste “Sperante pe cartela” si prezinta povestea a patru tineri din Medias care au avut curajul sa se ridice impotriva regimului condus de Nicolae Ceausescu. Curaj care i-a dus direct in atentia Securitatii, fiind anchetati sub acuzatia de propaganda si actiuni impotriva oranduirii socialiste, riscand o condamnare intre 5 si 15 ani.   
Dupa mai multi ani de la evenimente am avut placerea sa ii cunosc personal pe o parte din participantii la acest act de curaj. Cu Radu, Horatiu si Dan m-am intalnit in studiourile celor doua posturi de radio locale, Radio Medias 725 si Radio Ring, unde cei trei au realizat emisiuni de popularizare a muzicii rock si jazz, iar pe Laci l-am cunoscut prin intermediul fratelui meu, care i-a fost coleg de munca si prieten. 

Lansarea volumului „Speranţe pe cartelă” va avea 
loc la Casa Gazelor Naturale din Mediaş, în data de
 17 mai 2014, la orele 12:00.

Coperta-Sperante pe cartela-2014
Coperta volumului tiparit la Editura Samuel, a fost realizata de Ionut Anisca si fratele meu Stefan a dat o mana de ajutor la tehnoredactare. O sa revin cu detalii despre ziua lansarii si campania de promovare.