miercuri, 21 mai 2014

În direct!

Îmi imaginez o lume viitoare în care, tot ce este posibil să fim conectați ca la un fel de rețea web în timp real direct în cortexul nostru în așa fel încât vom ști în fiecare clipă, dacă vrem, ce se întâmplă oriunde în lume. Deși pare scenariu SF, la acest lucru oamenii de știință lucrează de zori tocmai în acest moment.
Dar până când ei vor reuși o astfel de performanță, ne întoarcem în timpurile noastre în care există ziare, și reviste tipărite sau, pentru cei mai comozi, direct pe net. Aceste informații se actualizează foarte des în așa fel încât poți cunoaște cele mai recente evenimente doar dintr-un click așa cum este cazul și în ceea ce privește ediția on-line a publicației http://www.romanialibera.ro de care fiecare ar trebui să profite.
Pe mine, cel puțin, mă ține în contact direct cu tot ce se întâmplă mai important în toate domeniile de interes, așa că nu vei avea de ce să te temi, pe site-ul lor se găsesc de toate pentru toți... numai să ai răbdare să citești articolele frumos sculptate de minți brici la care se adaugă imagini sugestive și interesante.
Eu le-aș propune să creeze, pentru cei interesați (ca și mine) un fel de gadget sau Web widget  de știri ce pot fi apoi adăugate pe diverse site-uri sau blog-urile personale, în acest fel încât atât utilizatorii cât și vizitatorii acestor domenii să fie la curent cu ceea ce se întâmplă în acel moment.
Așteptăm cu nerăbdare și o astfel de abordare și le dorim celor de la http://www.romanialibera.ro spor în toate cu noul site!