marți, 4 noiembrie 2014

O noapte furtunoasă a... publicității!

Reclamele fac parte din viața noastră, ne întâlnim cu ele la orice colț, ne îneacă la TV... să nu mai vorbim de momentele cele mai bune dintr-un film când... reclamă!!! Dar, după cum am auzit zilele trecute, reclamele trebuie să aibă ceva aparte, atractiv, care să te inunde și să nu o uiți și, mai ales, să te convingă de necesitatea de a avea acel produs. Însă partea cea mai importantă este aceea de a te relaxa, amuza sau șoca.


Pentru cei care nu s-au săturat de ele și vor să le deguste, trebuie să știe că pe 7 noiembrie se organizează, pentru a 19-a oară, Noaptea Devoratorilor de Publicitate, un eveniment dedicat celor cărora le place publicitatea. Da, la București! MAI MULTE INFO AICI!
Acum, pentru a mă mărturisi, una dintre multele reclame ce îmi place mie este aceea ce îi face publicitate firmei Volvo... de ce? Pentru că îmbină performanța umană cu aceea a tehnicii... Dar ce atâtea vorbe, dați un ochi mai jos... sigur o să vă amintiți de ea... mai ales de parodii!


Bilete sunt disponibile pe http://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=5678, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro, in magazinele Germanos, pehttps://www.myticket.ro/evenimente/noaptea-devoratorilor-de-publicitate-sala-polivalenta-bucuresti-07-noiembrie-2014.html si in reteaua Diverta, Libraria Eminescu si magazinul Muzica.