miercuri, 5 noiembrie 2014

Să ne amuzăm!

Cine nu a râs sau cui nu i-a rămas în gând pentru multe zile anumite reclame de la TV sau radio? Se pare că acesta este secretul publicităţii, să poţi să laşi o impresie. Şi eu cred că cele mai reuşite reclame sunt acelea comice care, fără să vrei, te urmăresc apoi o vreme.
Publicitatea face publicitate...
Cu siguranţă că dacă o reclamă este de calitate, tu însuţi vei deveni un om de publicitate. dând mai departe impresiile tale, prietenilor şi celor apropiaţi.
Pe mine mă amuză tare umătoarele două reclame:


De ce vorbesc despre reclame... pentru a vă ispiti! Pe 7 noiembrie se organizează, pentru a 19-a oară, Noaptea Devoratorilor de Publicitate, un eveniment dedicat celor cărora le place publicitatea. Da, la Bucureşti! MAI MULTE INFO AICI!

Tu ce reclamă preferi?

:
Bilete sunt disponibile pe http://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=5678, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro, in magazinele Germanos, pehttps://www.myticket.ro/evenimente/noaptea-devoratorilor-de-publicitate-sala-polivalenta-bucuresti-07-noiembrie-2014.html si in reteaua Diverta, Libraria Eminescu si magazinul Muzica.

VEZI ŞI: http://devoratori.ro