joi, 30 iunie 2016

Ceaiul nostru cel de toate zilele!

Pentru mine, cea mai importantă băutură zilnică după apă este ceaiul. (Apropo de apă, unii medici recomandă ca la prima oră a dimineții, după ce te-ai trezit, să faci un duș pe interior!)

Ceaiul este cel mai îmi menține tonusul ridicat, îmi aromează viața, mă ajută când sunt în apropierea bolii, să o ocolesc sau mă ajută în timpul ei, să o înving.

Pentru cei inițiați, există chiar o artă într-ale ceaiului, descoperită de japonezi (vezi despre Ceremonia ceaiului mai multe info aici!) ajungându-se până la ceaiul de la ora cinci al britanicilor...


Însă nu mulți mai cunosc beneficiile acestui suc natural pe care mama natură ni-l dăruiește cu atâta generozitate. Mai lesne aruncăm banii pe produsele contrafăcute, care ne fură doar după gust dar nu și pentru calitate, beneficii sau pentru a ne da ceva de care să avem cu adevărat nevoie.

Ceaiurile sunt benefice fiindcă ne dau vitaminele de care avem nevoie, substanțe fără de care corpul nostru, și așa rodat de toate prostiile ce le mâncăm, s-ar nărui rapid.

Am aflat de curând de site-ul artaceaiului.ro, care oferă iubitorilor de ceaiuri, o gamă variată de sortimente dar și 10% reducere pentru cei care se abonează la newsletter-ul lor. Astăzi însă, ne vom focaliza asupra colecției „Ice Tea”, o gamă de ceaiuri delicioase pe care le poți prepara foarte ușor în varianta rece.

Și pentru că în timpurile acestea caniculare avem totuși nevoie de energie, v-aș propune să ne preparăm varianta Energy Summer pentru a te energiza în mod sănătos!
Acest set conține două cutii cu sortimente diferite, respectiv 5 O'Clock Tea Iasomie și Trandafiri. (ceai negru, ceai verde Sencha, arome, iasomie, trandafiri, petale de floarea soarelui) și 5 O'Clock Tea Gunpowder (frunze de ceai verde rulate în formă de granule) dar și setul 5 O'Clock Tea set tip ceainic cu ceașcă, din porțelan.

Trandafirul m-a atras mereu și sunt sigur că și cei care vor veni la mine la ceai, pentru o discuție bună pe o anumită temă, vor fi încântați de alegere, Oare despre ce să discutăm? O sugestie, ceva?


Așadar, descoperă colecția de ceaiuri Ice Tea și gustă răcoarea verii accesând și comandând produsele de pe https://artaceaiului.ro/ceai-icetea/