marți, 1 octombrie 2013

Inima ta este importantă pentru toți!


Dacă nu aș avea o inimă poate că nu aș scrie despre ea pentru voi, dar cum ea bate și cu fiecare bătaie o undă pleacă din pieptul meu, sper ca ea să rezoneze cu a voastră!
Nu știu dacă știați, dar peste tot în lume în luna septembrie se sărbătorește Luna Inimii. Da, poate că a trecut luna, dar asta nu înseamnă că nu ar trebui să îți „asculți” inima și să o „duci” la un control pentru a vedea dacă ea îți mai „vorbește bine” după „placul” ei. Nu strică nimănui să-și facă un controlul de rutină a colesterolului – disponibil gratuit toată luna septembrie în clinicile Medsana (aici centrele Medsana) - fiindcă colesterolului este un prim pas prin care își pot da seama dacă inima ta este sănătoasă sau nu.
Și dacă ai făcut un control (ceea ce este bine!) ar trebui să mai adaugi la viața și o obișnuință bună: Sportul. Cine nu știe de sintagma latină „minte sănătoasă în corp sănătos”. Cred că este destul să ne gândim la ea pentru a ne apuca pofta de sport. Și sporturi sunt multe... Dar nu în excers, bineînțeles, căci precum spune sf. Pavel: „Toate îmi sunt îngăduite, dar nu toate îmi sunt de folos”, hrănește-te cu această ocazie sănătos și vei avea o viață lungă ci bună. SPOR!

Intră aici pentru și mai multe info: lunainimii.ro