luni, 4 noiembrie 2013

Cine nu dăruiește, se sărăcește iar cel care dă se-mbogățește!


„Dăruind vei dobândi…”



            A dărui nu înseamnă doar acel simplu act de „a da ceva cuiva” ci ar trebui să fie aprofundat acest termen până într-acolo încât să ajungi la concluzia că trebuie să te dăruiești pe tine însăți, cu tot ceea ce ești, pentru binele tuturor, al omenirii.
            Nu este ușor să te rupi de propriul egoism și nu este greu a trăi fără a face vre-un pas spre ceilalți, spre cei care au nevoie acută de tine, de care ar trebui să-ți pese.
            Adevărata dăruire este aceea care nu așteaptă nimic în schimb, care reușește să ajungă chiar la cei mai nefericiți, la cei care nu o pot răsplăti fizic cu nimic, la aceia pentru care luminița speranței pâlpâie, ca ciupită de vânt, spre stingere.
            A dărui nu te costă (căci chiar dacă nu ai nimic de dat, un zâmbet tot îl ai mereu ca dar la îndemână!) însă a nu dărui te sărăcește (căci te vei înconjura de neant, te vei îndepărta de toți!).
            „Dăruind vei dobândi…”, spunea un mare învățat. Noi de ce nu l-am asculta?!?


 
COSMOTE Romania revoluționează telefonia mobilă prin introducerea unui nou portofoliu de abonamente, mai simplu, al cărui fundament este inovația prin simplitate și comunicare nelimitată. Mai multe detalii despre oferta găsești pe free.cosmote.ro, iar despre concurs accesând free.cosmote.ro/bursa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu