marți, 5 noiembrie 2013

Nu pierde din timpul tău prețios la coadă!

Cine nu-și dorește să stea relaxat acasă și să își vadă de hobby-urile sale dar în același timp, fără bătăi de cap, să poată să fie cu toate dările la zi fără a avea grija că trebuie să umpli prin ploaie, prin vânt până la un ghișeu, că cineva îi va sta mereu în față sau că altul îți suflă în ceafă amenințător. Pentru cei ce caută comoditatea, iară că s-a lansat site-ul ghiseul.ro ce este o inițiativă a Primariei Sectorului 3, idee ce ar trebui implementată peste tot!
Așadar, Primaria Sector 3, prin Direcția Impozite și Taxe Locale Sector 3 susține înregistrarea în Sistemul National Electronic de Plată Online cu cardul bancar, www.ghiseul.ro, care permite plata electronică a impozitelor și taxelor aferente bugetului local sector 3 direct pe internet.
Directia Impozite și Taxe Locale Sector 3 a implementat acest sistem de plată din data de 06.02.2012. De la această dată și până la începutul campaniei de promovare a site-ului www.ghiseul.ro derulată de Primaria Sector 3, prin Direcția Impozite și Taxe Locale Sector 3 s-au înregistrat aproximativ 5000 de utilizatori.
Deci adio cozi interminabile și adio nervi degeaba! Așa da, iată că se poate și în România, se poate să uităm de vremurile trecute...
Ei, și ce bine vom sta acasă și vom urmări la TV sau radio emisiunea dorită în timp ce, cu un ceai fierbinte alături și cu pisicuța în poală, ne plătim taxele prin ghiseul.ro. Așa să mai tot plătești :)!


ghiseul.ro


Ei și acum o veste și mai bună!
Pentru cei ce doresc să își câștige bănuții înapoi, pot încerca să... citească în continuare :p

„Activează-ţi contul pe ghiseul.ro şi eşti înscris automat în promoţie!
Activarea contului pe www.ghiseul.ro (finalizată la momentul modificării parolei iniţiale) reprezintă o înscriere automată la tragerea la sorţi pentru 5 telefoane Galaxy S4 mini (respectiv 1 telefon în fiecare lună) şi pentru marele premiu constând intr-o tableta Samsung XE500T1C-A01RO Z2760 64GB WIN8”. Ei ce spui?!?

http://www.ditl3.ro/campanie-ghiseulro.aspx


INTRĂ AICI ȘI VEZI MINUNEA: http://www.ditl3.ro/campanie-ghiseulro.asp



http://www.ditl3.ro/campanie-ghiseulro.aspx

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu