vineri, 28 februarie 2014

Concurs: „Iepurele mizantrop”

Librărie.net vă oferă trei exemplare din Iepurele mizantrop - Breaking the News. Mic atlas de realități de Mădălina Răileanu și Adrian Răileanu. Pentru a te număra printre câștigători, răspunde cu mult umor și fantezie la întrebarea de mai jos.
Ştiu că, de foarte multe ori, vă simţiţi derutaţi şi confuzi în faţa ciudăţeniilor universului cotidian. De multe ori, de foarte multe ori, priviţi lucrurile, oamenii, faptele şi nu reuşiţi să le înţelegeţi contemporaneitatea. Sunt foarte multe întâmplări care par a veni dintr-un trecut pe care îl credeaţi uitat, aşa cum sunt rasismul, sclavagismul, partidele comuniste sau fumatul, sau care vă sunt complet străine, picate parcă din fanteziile futuriste ale scriitorilor science-fiction din Republica Dominicană: veganismul, prinţul Henry, mişcarea Femen, ochelarii Google sau Dan Puric.
Pentru dumneavoastră, pentru o mai bună înţelegere a lumii şi pentru liniştea mea, am luat hotărârea de a explica pe scurt cine şi ce sunt aceste bizarerii care ne trăiesc.

Al dumneavoastră, iepurele mizantrop
Ce „fenomen” ai vrea să fie explicat de către iepurele mizantrop?
Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți. Concursul va dura o săptămână. Mult succes !