sâmbătă, 14 decembrie 2013

Bucurii peste bucurii!

Bucuria este mai mare când este îmbogățită cu alte bucurii. Iar acum că tot se apropie Crăciunul, cred că este vremea să renunțăm la toate gândurile noastre negative, la problemele zilnice și să căutăm să ne relaxăm.
Unde te uiți în jur sunt numai luminițe ca o invitație la ieșirea din bezna supărărilor pentru a respira bucuria.
Afară ninge și zăpada ne invită să ne răcorim sufletul, să devenim mai curați să să ne purtăm cu răceală față de ispita de a cădea în supărări.
Magazinele sunt împodobite și te invită să le calci pragul, să faci cumpărături frumoase, amintiri ale anului 2013 pe care să le dăruiești celor dragi. Nu uita să iei câteva în plus pentru cei pe care, din diverse motive, i-ai uitat acuși. Dar, da un om bun ce vrei să te arăți și mai ales pentru că vrei să intri în Noul An cu o nouă perspectivă asupra vieții, ia un mic cadou și pentru un necunoscut, un om pe care îl întâlnești în calea ta și care vezi că nu are nimic, nici măcar un acoperământ deasupra capului. Fii bun și bunătatea te va înconjura. Fă o bucurie și bucuria te va învălui. Să fim mai buni pentru o lume mai bună.
Și pentru că nimic nu este întâmplător, cu cât cheltuiești mai mult pentru cei dragi, cu atât vei fi mai răsplătit. Da, pentru că cei de la Piraeus Bank Romania cu ajutorul cardurilor de credit Piraeus Visa Exclusive Gold și Piraeus Visa vei primi 3% înapoi din valoarea cumpărăturilor făcute până la data de 31 ianuarie (2014), indiferent de locul de unde se fac cumpărăturile (în țară sau în străinătate). Dacă esti curios să știi mai multe, om bun, apasă aici.
 
 

 
Pentru cei interesați, pot găsi mai multe informații și pe cardulcupromotii.ro.
Și dacă asta nu îți este îndeajuns, poți încerca să câștigi și un premiu (apasă pe imagine).
 
http://cardulcupromotii.ro/?utm_expid=79379321-0.tHclwxhTTuuIloFrweMgqg.0
Mult succes și spor la cumpărături!