miercuri, 29 ianuarie 2014

Banii au aripi

De curând am aflat că și banii au aripi, și încă au potența de a merge prin diverse părți pentru a se întoarce bine făcuți, dolofani și un prilej bun de a-i înmulți. Cam la asta mă duce gândul când mă gândesc la campania site-ului www.aduna.ro.
Dacă ești curios/asă cum funcționează, citește informațiile de mai jos:

Conceptul ADUNA.ro
Pentru fiecare cumparatura facuta prin intermediul ADUNA.ro magazinele partenere ne platesc un comision, iar noi alegem sa-l impartim cu tine. In acest fel magazinele isi cresc vanzarile, iar tu beneficiezi de cashback la orice cumparatura on-line. Astfel toti au de castigat: magazinele isi cresc vanzarile, utilizatorii aduna cashback in urma achizitilor, iar ADUNA.ro isi pastreaza o parte din comision pentru a dezvolta noi functionalitati si parteneriate
Tot ce trebuie sa faci este sa-ti creezi un cont pe ADUNA.ro si de fiecare data cand vrei sa faci o cumparatura on-line trebuie sa te conectezi la contul tau si sa accesezi magazinul plecand de la link-urile oferite de site-ul nostru. Aceasta este modalitatea prin care putem sa monitorizam achizitiile facute prin intermediul nostru, iar tu sa te bucuri de fiecare data de cashback.
Procentul de cashback oferit se aplica la valoarea cumparaturii din care se scad TVA-ul si eventual cheltuielile de livrare, procesare sau alte costuri care nu tin de produsul/serviciul achizitionat.
Responsabilitate sociala
Vrem ca de beneficiile ADUNA.ro sa se bucure nu numai utilizatorii nostri, ci si cei care au nevoie acuta de sprijin. In urma parteneriatului incheiat cu MNF, 5% din venitul generat de utilizatorii ADUNA.ro este donat pentru programele fundatiei. Astfel, pentru fiecare produs pe care il cumperi, noi oferim ajutor acolo unde este nevoie de el, fie ca este vorba de dotarea spitalelor cu aparatura medicala sau plata unor tratamente costisitoare pentru copii. In acest fel, ne dorim sa fim un model de business responsabil si o sursa de inspiratie pentru clientii nostri.
Daca doriti ca o parte din cashback-ul pe care il obtineti sa fie donat MNF, puteti opta pentru acest lucru in cererea de cashback.
1 plata saptamanal
Facem plati catre utilizatorii care au completat o cerere de retragere a banilor in fiecare zi de joi a saptamanii, ca sa te bucuri de cashback in week-end. Daca joi este zi libera atunci procesam platile in urmatoarea zi lucratoare.  
2 modalitati de plata
Cont bancar --> completezi contul IBAN si-ti vom transfera cashback-ul adunat
PayPal --> avem nevoie doar de adresa ta de e-mail asociata contului de PayPal pentru a-ti transfera cashback-ul
3 pasi simpli
1. Te conectezi   --> iti faci cont si te conectezi de fiecare data cand vrei sa faci o cumparatura. Iti poti crea un cont pe site-ul nostru folosind contul de Facebook.
2.  Faci cumparaturi --> cauti magazinele favorite si le accesezi plecand de la link-urile oferite de site-ul nostru. Compari preturile produselor sau a ofertelor din asigurari si turism, faci cumparaturi si beneficiezi de cashback. Totul intr-un singur loc pe ADUNA.ro.
3. Aduni cashback --> finalizezi tranzactia on-line, iar metoda de plata ti-o alegi tu. Poti plati cu cardul, prin transfer bancar sau ramburs, aduni cashback orice metoda de plata ai alege. Este important sa finalizezi tranzactia on-line, modalitatea de plata nu conteaza, primesti cashback orice metoda de plata ai alege.
4 instrumente pentru a aduna cashback
Magazine --> cashback la cele mai populare magazine on-line (romanesti si internationale)
Vouchere --> cupoane de reduceri colective, coduri de reduceri si oferte exclusive ADUNA.ro 
Compara si aduna --> compari ofertele companiilor de asigurari, ofertele turistice (hoteluri, bilete de avion si asigurari de calatorie), preturile diverselor produse cumperi si aduni cashback
Recomanda si aduna --> promovezi site-ul nostru in randul prietenilor folosind instrumentele puse la dispozitie si castigi 5% pe viata din venitul generat de prietenii recomandati. Poti recomanda ADUNA.ro trimitand mail-uri prietenilor, postand link-uri pe retele de socializare sau afisand banerele noastre de promovare pe blog-ul sau site-ul tau.
5 reguli de aur
1. Asigura-te ca setarile browser-ului permit folosirea “cookie”-urilor (nivelul de securitate setat trebuie sa fie mediu). 
2. Vizitezi magazinele plecand doar de la link-urile furnizate de site-ul nostru
3. Cumparaturile trebuie finalizate exclusiv on-line, chiar daca nu-i neaparat sa platesti on-line (poti plati cu cardul, prin transfer bancar sau ramburs, aduni cashback orice metoda de plata ai alege)
4. Daca ai finalizat o cumparatura si vrei sa mai faci una de pe acelasi site trebuie sa te conectezi din nou pe ADUNA.ro si accesezi link-ul magazinului, in acest fel esti sigur ca se inregistreaza cashback-ul si pentru a doua cumparatura.
5. Intre momentul in care ai accesat pagina magazinului prin ADUNA.ro si momentul in care ai finalizat cumparatura nu trebuie sa accesezi alte link-uri din alte site-uri, blog-uri sau newslettere.

Eu unul, am fost convins, așa că mi-am făcut cont și vă invit și pe voi să faceți la fel apăsând aici.

http://www.aduna.ro/referby/ae3c2a878e7b68ec5f031fb3be354269