miercuri, 29 ianuarie 2014

Dialog...

Astăzi am pățit ceva cel puțin bizar dacă nu chiar nebunesc, am început să vorbesc cu biroul personal. Da, ai citit bine!
Era deja trecut de mult de ora amiezei când biroul meu și-a deschis larg ochii și cu o gură destul de mică, în comparație cu mărimea lui, a început să-mi spună:

― Auzi, eu am impresia că tu nu mă prea respecţi...
― Cum aşa?!, zic eu surprins și puțin îngrozit.
― Păi simplu! Stai toată ziulica, și uneori și noaptea, să citești, să scrii și să butonezi la PC dar de mine nu te îngrijești deloc.
― Cam așa este, vreau eu să-l consolez, dar ce aș putea face pentru tine?
― E destul de simplu. De vreme ce toată ziua tot scrii, fă bine și participă la concursul de pe blogalinitiative.ro și câștigă și tu un premiu, așa ca să mă împodobești și pe mine cu câteva unelte frumoase.
― Bun, și cam ce ți-ar place să primești? Doar ai câteva instrumeste și încă destul de folositoare.
― Da, este adevărat, dar de pildă nu m-ar supăra să port o coroană o imprimantă ca aceasta.
            Și în timpul acesta, nu mă întrebați cum căci nu știu, a pornit video-proiectorul și mi-a arătat această imagine Multifunctional A4 HP Deskjet Ink Advantage 5525 e-All-in-Oneși continuă: Că tot ai nevoie să tipărești textele la care țăcănești toată ziua. Iar dacă ai timp, fă-mi o fotografie pentru a o imprima să mă văd și eu cum arăt.
― Dar nu ești pretențios deloc, zic eu. Însă în ceea ce ține de înfățișarea ta, pot să aduc aici o oglindă iar înainte, dacă vrei, te și piaptăn...
― Hai lasă glumele acestea ieftine și ascultă-mă în continuare. Uite, în loc să tot îmi butonezi în cap toată ziua, ai face bine să îți achiziționezi o tabletă grafică precum aceasta: Tableta grafica, AIPTEK Media tablet 10000uori măcar o tabletă ca asta:
Tableta WiFi, 64GB, W8, HP ElitePad 900 G1
― Eu cred că depășești bugetul pe care mi l-aș putea permite, însă încerc...
― Lasă încercarea și pune-te pe scris și câștigă fiindcă mai am nevoie de o agendă, în care să-ți notezi ideile zburdarnice, mi-ar mai place o taviță de documente, să nu mai văd atâtea hârtii răvășite și un suport de birou pentru ca toate obiectele de papetărie să stea într-un loc și pentru a le găși mai ușor. Apoi, ca să nu spui că nu m-am gândit și la tine, uite că ți-aș dărui un scaun ergonomic. Mulțumit?!
― Ei, dragă birou, voi face tot ce voi putea, voi încerca, dar nu-ți pot promite nimic. Între timp, voi merge puțin pe www.depozituldepapetarie.ro să vedem cu ce te-aș mai împodobi. Dar până atunci, îți mulțumesc că mi-ai spus of-ul tău și că ai vorbit cu mine...

Biroul tău ce și-ar dori de pe www.depozituldepapetarie.ro?

Uite ce oferă ei...

www.depozituldepapetarie.ro