miercuri, 29 ianuarie 2014

Un zâmbet frumos, e sănătos!

Câți dintre noi a mai trecut în ultima vreme pragul unui cabinet stomatologic? Te cam trec fiorii și dinții îți tremură în gură precum freza dentară atunci când te gândești la asta. Nu-i așa? Dar nu ai ce să-i faci, dacă nu vei realiza un consult de rutină din când în când, riști să ajungi cu probleme grave acolo. Cu atât mai mult când ai o problemă de ortodonție (Cf. DEX este o parte a stomatologiei care asigură așezarea în poziție normală a dinților pe arcadele dentare). Deci când dințișorii nu-ți stau cum trebuie și arată precum iarba bătută de vândt, atunci trebuie să te adresezi medicului stomatolog pentru ca de comun acord să găsiți o soluție, iar cea mai avantajoasă pare aceea a unui aparat dentar.
Eu nu am purtat dar știu persoane care au avut sau au astfel de aparate și uneori se plângeau că au dureri sau că le este mai greu să mânânce, dar asta doar la început. Mulți au rămas impresionați de rezultate și nu le-a părut rău că au făcut acest lucru. Mai nou se pare că nu mai contează vârsta ci dorința de a avea o dantură frumoasă și sănătoasă.
Pentru cei intresați, puteți găsi mai multe informații (și chiar merită să intrați) pe site-ul http://www.cris-smile.ro sau pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/CrisSmile.ro.

www.cris-smile.ro