vineri, 21 februarie 2014

La start!

Bună ziua, vă salută Ciprian, comentatorul ediției virtuale a competiției de bob pentru bloggeri sub egida Cursa bloggerilor la bob – asigurata de Groupama. Sper că v-ați așezat comod în fotoliu și v-ați luat ceaiul aproape, fiindcă vă voi face o descriere a competitorilor noștri.
Fiecare este în sine învingător dar în final doar unul va urca pe podium.
Casele de pariuri au fost înnebunite în ultimele zile iar cotele au crescut alarmant.

Starul acestei competiții a început la data de 7 februarie și va continua și în zilele următoare până pe  25 februarie ora 23.59, iar emoțiile pulsează adânc în inimi și vene. Și noi putem participa încurajându-i și sunținându-ne bloggerul favorit în competiția asigurată de Groupama intrând în aplicatia de pe facebook, iar dacă acesta va câștiga, la final poți primi și tu pe blogul lui un voucher în valoare de 250 euro. Ce spui? Cu un astfel de premiu îți poți achiziționa multe echipamente sportive. 

Iată-i și pe finaliști:


Și pentru că așa se cere și este frumos, vom începe cu bloggerița bloggerițelor, Ana Morodan, care se reprezintă pe sine prin intermediul blogului său personal anamorodan.ro unde împărtășește tuturor din tainele modei și a stilului.
La doar câțiva metri depărtare, vine și bloggerul Radu Dumitru, un futurist care se încarcă de gadgeturi si tehnologie până în dinți. Ar putea fi unul dintre finaliști, dar vom vedea. Întrecerea cu bob-ul virtual este una mai deosebită decât în lumea reală pentru că cere o inteligență peste medie. Blogul lui: nwradu.ro, este o carte deschisă între viitor. Celor pasionați de tehnologie le va sta bine să-l viziteze și să se minuneze de ce mai nasc acei oameni ce au o zi de 25 de ore dar te ajută și în alegerile ce dorești să le faci când vine vorba de achiziționarea unui produs nou.
Și, favoritul acestei competiții, care până acum s-a clasat tot pe primul loc, este Cristi China-Birta, un competitor pe cinste și cred că oricine ar fi mândru să ajungă în finală cu el. Având un blog cu de toate chinezu.eu, Cristi China-Birta este unul dintre marii noștri competitori la bob virtual. El ne-a reprezentat în atât de multe ediții și deja este cunoscut ca un împătimit al genului. Nu ar fi nici o mirare dacă l-am vedea și în acest an pe podium ocupând locul fruntaș, însă surprizele pot veni de unde nu te aștepți.

Mult succes competitorilor. Ne auzim mâine!